Nieuwsoverzicht

Wat gebeurt er tijdens de slappe lach?

Na een korte zoektocht op internet werd al gauw meer duidelijk hoe een slappe lach wordt veroorzaakt. Bij de slappe lach zenden je hersenen namelijk te weinig signalen uit naar je spieren. Daardoor heb je je lichaam niet meer goed onder controle en kun je niet stoppen met lachen.

Lees verder »

Judith op cursus!

Op 15 en 16 september heeft onze collega Judith (geriatrie fysiotherapeut) een tweedaagse cursus perifeer vestibulaire duizeligheid gevolgd. 

Lees verder »

Openingstijden Brakkenstein verruimd!

Onze vestiging op de atletiekbaan in Nijmegen is ideaal om met sporters te werken, maar natuurlijk kunnen alle andere patiënten daar ook behandeld en begeleid worden.

Lees verder »

Even voorstellen...

Deze maand zijn er weer twee nieuwe stagiaires bij ons gestart! Tot en met half november loopt Nicky bij Peter en Joris stage. Thijs loopt tot medio januari bij Judith en Jouke stage. Zij stellen zichzelf even voor:

Lees verder »

Wanneer je werk en hobby kunt combineren...

Woensdag 6 september was ik bij Eendracht in Mook om een kracht en core stabilty training te geven aan de jongens van het onder de 15 elftal. 

Lees verder »

Valrisico? Er is iets aan te doen!

Het is vandaag uitgebreid in het nieuws: vallen is steeds vaker een doodsoorzaak onder ouderen. Vaak als gevolg van complicaties van botbreuken na struikelen in en om huis. Senioren wonen immers steeds vaker en langer zelfstandig.

Lees verder »

Een nieuwe kans, een nieuwe baan...

In het afgelopen jaar is er voor mij privé en in het werk een hoop veranderd. Wat betekent dat ik de praktijk na zeven jaar ga verlaten. 

Lees verder »

Peter Eemers aanwezig op het WK Atletiek in London

Het meest succesvolle toernooi voor Nederland met de meeste medailles ooit op een WK!Ik was begin augustus mee naar het WK Atletiek in London om de Nederlandse atleten te begeleiden.

Lees verder »