Nieuwsoverzicht

Fijne feestdagen

Fysiotherapie Malden Molenhoek wenst iederen fijne feestdagen!

Lees verder »

In 2018 hebben we ook weer contracten met alle zorgverzekeraars!

Met alle grote en kleine zorgverzekeraars hebben we weer contracten afgesloten voor 2018. Dat betekent dat u zonder extra voorwaarden bij ons onder behandeling kunt komen en dat wij ook voor iedereen direct toegankelijk (zonder verwijzing) zijn.

Lees verder »

Kwaliteitstoets 2017 glansrijk gehaald

Op 2 november hebben we weer een audit en praktijkvisitatie gehad om beoordeeld te worden op kwaliteitseisen die de zorgverzekeraars en de beroepsgroep ons stellen.

Lees verder »

Artrose beweegprogramma

Door veranderingen in het basispakket van de verzekeraars is het vanaf januari 2018 mogelijk om heup en/of knie artrose te behandelen vanuit het basispakket.

Lees verder »

Onderzoek

Wij zullen mee gaan doen aan een onderzoek van het Radboudumc Nijmegen om de behandeling door de fysiotherapeut te verbeteren. Het onderzoek betreft zeventigplussers die zelfstandig wonen, maar problemen hebben met bewegen. 

Lees verder »

Wereld sportfysiotherapie congres 2017

Op 6 en 7 Oktober zijn Joris, Peter en ik naar het wereld sportfysiotherapie congres geweest. We besloten werk en plezier te combineren en een dag eerder te vertrekken en een dag later terug te keren zodat we ook van Belfast konden genieten.

Lees verder »

Het regent bijna nooit!

"Ik ga niet op de fiets naar het werk want het regent veel te vaak" is een veel gebruikte smoes van mensen om niet op de fiets naar het werk te gaan. De website www.hetregentbijnanooit.nl laat op ludieke wijze zien dat deze smoes zelfs in Nederland niet opgaat!

Lees verder »

Valrisico? Er is iets aan te doen!

Het is vandaag uitgebreid in het nieuws: vallen is steeds vaker een doodsoorzaak onder ouderen. Vaak als gevolg van complicaties van botbreuken na struikelen in en om huis. Senioren wonen immers steeds vaker en langer zelfstandig.

Lees verder »